Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 139 Arbejde i Holland

[Top] 139 Arbejde i Holland

Du ser emneartiklen [Top] 139 Arbejde i Holland, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Holland er et af de mest attraktive lande i EU for udenlandsk arbejdskraft. Stabil økonomi, høje lønninger, konstant behov for personale, en af de højeste levestandarder blandt EU-medlemmer, en kort arbejdsuge. Og hermed ikke tale om den lave arbejdsløshed og statens ønske om at tage imod både højt kvalificerede udlændinge og besøgende uden særlige kompetencer.

Det hollandske arbejdsmarked giver omkring 10,5 millioner job. Mange lokale rekrutterere rapporterer om konstant mangel på personale. Der er særlig mangel på specialister i byggesektoren, og der er mindst brug for yderligere specialister inden for offentlig forvaltning. Der er også altid mangel på arbejdere på fabrikker, anlæg og landbrug.

Det vil være lettere for repræsentanter for sådanne erhverv, sygeplejerske, læge, logistiker at finde et job i Holland. Højt kvalificerede ingeniører, IT-specialister samt finansfolk og økonomer med kendskab til engelsk og bedre hollandsk har de højeste chancer for at få et job i Holland. Der er altid en efterspørgsel efter bygningsarbejdere, chauffører, kokke, pakkerier, sælgere, tjenere. Kvinder fra de tidligere SNG-lande kan finde arbejde som barnepige, omsorgsperson, tjenestepige. Den højeste konkurrence blandt dem, der søger om lavt kvalificeret arbejde. Der er mange, der gerne vil gøre det blandt migranter fra Afrika og Mellemøsten.

Der er mange muligheder for at finde ledige stillinger nu.

At ankomme til Holland og finde et job på stedet er ikke en let opgave. Det er bedre at starte søgningen på afstand: undersøg arbejdsmarkedet, send dit CV.

En af de mest bekvemme og effektive måder at finde et job i Holland på er at bruge specialiserede onlineressourcer, der regelmæssigt opdaterer listerne over ledige stillinger. Du kan finde et passende job i landet på følgende websteder:

Algemeen Dagblad; Karrierebygger; mellemliggende; Monster Board; Sæsonarbejde; Sammen i udlandet; Undutchables; Vacatures; Arbejde.

Repræsentanter for landbrugsindustrien kan kontakte Aeres hjemmeside, SQR-ressourcen er beregnet til ingeniører inden for forskellige områder, og annoncer for arbejde inden for medicin offentliggøres på MedWeb hjemmeside.

Nogle med succes finder arbejde gennem sociale netværk, såsom linkedin eller facebook. Talrige rekrutteringsbureauer, såsom Adamsrecruitment, tilbyder beskæftigelseshjælp. Mange ansøgere foretrækker at kontakte arbejdsgiveren direkte ved at offentliggøre deres egne CV’er på websteder for kendte hollandske virksomheder: det er ekstremt vigtigt at præsentere dig selv korrekt ved at skrive et følgebrev.

Du kan også finde en masse nyttig information og annoncer fra arbejdsgivere på den officielle hjemmeside for den hollandske arbejdsformidling og EURES (EU-arbejdsformidlingen).

En anden måde at få arbejdstilladelse i Holland er at indgå en samlivsaftale med en hollandsk partner. Det er ikke nødvendigt at blive gift. Partneren skal være statsborger i landet og have mulighed for at stå som økonomisk garant for ansøgeren ved jobsøgning eller ved finansieringstab. Hvis kontrakten ophæves, eller ægteskabet opløses, tilbagekaldes arbejdstilladelsen automatisk.

Følgende udenlandske arbejdstagere har ret til ikke at opfylde ovenstående betingelser og bør ikke modtage en separat arbejdstilladelse:

Det er ikke nødvendigt at kunne hollandsk, men det er nødvendigt at tale engelsk på et højt niveau. Der er dog specialer, der kræver det hollandske sprog (sælgere, tjenere, læger, offentlige universitetslærere, ingeniører, advokater osv.). Men hvis du for eksempel får en programmør, en specialist i en privat virksomhed med fokus på udlændinge, kan engelsk være nok.

Lokalbefolkningen er tilbageholdende med at ansætte folk fra Afrika og Mellemøsten. Migranten bør ikke have alvorlige helbredsproblemer, kriminel historie. Erfaring med specialet er meget ønskeligt, ligeledes en uddannelse, der svarer til den stilling, du søger.

Dokumenter skal bekræftes, oversættes til engelsk / hollandsk / tysk / fransk og notariseres. Nuffic Neso og Informatie Beheer beskæftiger sig med diplom-anerkendelse.

Oftest underskriver lokale arbejdsgivere en kontrakt på 6-12 måneder. Efter tre midlertidige kontrakter skal arbejdsgiveren tage stilling til, om forholdet til dig skal afsluttes eller tilbydes en fast kontrakt. Sidstnævnte er hovedmålet for de fleste expats, for kun med dette dokument “stråler” de godkendelse til et realkreditlån og en garanti for, at de ikke vil blive frigivet på noget tidspunkt.

Til officiel ansættelse har du brug for:

Omkring 90% af befolkningen i Holland taler engelsk, så du kan ikke være bange for, at kommunikationen med en potentiel arbejdsgiver skal være på det nationale sprog. Lokale arbejdsgivere er meget krævende, så prøv at demonstrere det maksimale af din viden og færdigheder.

Den længste og dyreste fase i hele processen, som vil tage omkring et år og vil koste € 4-5000. Men der er en væsentlig fordel: denne procedure er engangs, så hvis du vil skifte job og flytte til et andet EU, USA eller Canada, er genlegalisering ikke nødvendig.

Det udstedes i ansøgerens bopælsland gennem det hollandske konsulat eller VFS Global visumcentre. Standarddokumenter: pas, to billeder, forsikring (dækning på mindst € 30.000), udfyldt ansøgningsskema, uddannelsesdokumenter, bevis på økonomisk kapacitet. Ud over standardpakken skal du have en kontrakt med arbejdsgiveren med angivelse af løn og øvrige arbejdsvilkår samt en arbejdstilladelse.

Det er svært at få et arbejdsvisum til Holland, da landets myndigheder primært er interesseret i migranter fra EU. Behandling af ansøgningen vil tage fra to uger, omkostningerne – 861 euro. Et arbejdsvisum udstedes for samme periode som en arbejdstilladelse.

For at forlænge dit arbejdsvisum skal du kontakte migrationsafdelingen på den lokale politistation og skrive en ansøgning. Årsagen – forlængelse af kontrakten med den tidligere arbejdsgiver eller underskrivelsen af en ny ansættelseskontrakt. Proceduren vil tage ti dage og vil kræve 380 € som et administrativt gebyr.

Registreringen af dette dokument er helt på arbejdsgiverens skuldre. Grundlaget er en ansættelseskontrakt certificeret af det hollandske arbejdsministerium. Denne erklæring er kun mulig, hvis der i mindst seks uger ikke er kandidater til stillingen blandt lokale eller borgere i andre EU-lande.

I Arbejdsministeriet indsender arbejdsgiveren et certifikat for registrering af virksomheden, en publikation om den ledige stilling, bekræftelse af, at han virkelig ledte efter kandidater blandt lokalbefolkningen, samt årsagerne til at afvise dem. Efter at kontrakten er attesteret, sender arbejdsgiveren en anmodning til Udlændingeservice, en gennemgangstid på op til tre måneder.

Arbejdstilladelser kan være af tre typer:

Der er flere kategorier af ansøgere, som ikke behøver at få en arbejdstilladelse og arbejdsvisum:

Borgere fra ikke-europæiske lande skal have en opholdstilladelse (VVR – verblijfsvergunning). Dette gøres normalt af din arbejdsgiver, efter du har fået en arbejdstilladelse. Den hollandske immigrationstjeneste (IND) behandler ansøgningen inden for 90 dage.

Efter ankomst til landet inden for to uger skal du bestille tid hos IND for at hente dit VVR-kort. Gyldighedsperioden er den samme som for visa. Efter at have modtaget en opholdstilladelse skal du tilmelde dig den lokale kommune (gemeente), få et BSN-nummer og tegne en sygeforsikring.

Myndighederne hilser ikke tilstedeværelsen af illegale migranter velkommen i landet. En medarbejder, der ikke har arbejdstilladelse og arbejdsvisum, vil blive fængslet og udvist af landet med forbud mod genindrejse fra 1 til 20 år. Nogle migranter vælger dog denne beskæftigelsesmetode uden at belaste sig selv med besværet med at få arbejds- og opholdstilladelser.

Arbejdsgiveren får en bøde på € 4-8 tusinde for en illegal arbejdstager, hvis han gentager overtrædelsen inden for de næste to år, fordobles bøden. Virksomheden, som gentagne gange har begået sådanne overtrædelser, tilbagekalder sin licens, men nogle gange begår arbejdsgivere sådanne overtrædelser for at spare på skatten, men risikerer at blive idømt en stor bøde, hvis de finder ud af det faktum, at de ansætter illegale. En medarbejder, der ikke er officielt registreret, har ikke ret til socialhjælp og er helt afhængig af arbejdsgiveren.

Landbrug er en af de mest udviklede sektorer i den hollandske økonomi. Kun omkring 15.000 hektar i landet er landbrugsjord. Effektiviteten af disse jorder er dog meget høj. For det meste dyrkes grøntsager, frugter, bær, blomster i drivhuse året rundt. Derfor er behovet for mejetærskere her på alle tider af året stort. Arbejde i Holland i drivhuse kan betales på deltid eller timebasis. Medarbejderne får en grundlæggende bolig, og par inviteres ofte på arbejde.

I henhold til hollandsk lov kan en kontrakt om sæsonarbejde indgås for maksimalt 24 uger. Sådant arbejde er fysisk vanskeligt, men du kan tjene op til € 2 tusind om måneden.

Den nemmeste måde at få et job på er i storbyer: Amsterdam, Haag, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Eindhoven.

Praktikophold i Holland er en fantastisk mulighed for studerende og kandidater til at finde det rigtige job og derefter blive i landet. Det er nemmest at finde et job efter endt uddannelse fra lokale skoler, da de indgår kontrakter med arbejdsgivere. Det er lidt sværere for universitetsuddannede fra ikke-EU-lande. I dette tilfælde er niveauet på dit eksamensbevis meget vigtigt, såvel som de modtagne certifikater for faglig og sproglig træning.

Skat trækkes af arbejdsgiveren ved at trække det krævede beløb fra medarbejderens løn. Således modtager en person en nettoindkomst.

Indkomstskattesatserne i landet er ret høje og kan nå op på 52 % ved et indkomstniveau på over 67 tusind euro om året.

Men takket være systemet med skattefordele står medarbejderen normalt tilbage med mindst 75 % af det tjente beløb.

En medarbejder med et indkomstniveau tæt på minimumsniveauet kan få et skattefradrag på € 2.250. Investeringer og opsparing beskattes med en sats på 30 %. Den såkaldte folkeforsikringspræmie er 27,65 pct. Forældre, der opdrager mindreårige børn, kan regne med yderligere ydelser ved beregning af skat.

Efter at have mistet sit job, har en person, der er officielt bosat i Holland, ret til ydelser beregnet på grundlag af den sidste løn. I de første to måneder betaler de 75%, derefter – 70%. Den maksimale betalingsperiode er tre år, daglige fradrag. Maksimum – € 150 per dag.

Pensionsalderen er den samme for mænd og kvinder – 66 år. Holland er i øvrigt blandt de ti bedste lande i Europa for pensionister. Hvis du har boet og/eller arbejdet i landet i mindst 50 år, før du når pensionsalderen, har du ret til fuld pension. Hvis du officielt har arbejdet i Holland mindst én gang, ydes der delvis assistance.

Mængden af ydelser afhænger direkte af civilstand: enlige, der modtager fuld pension, modtager 70% af mindstelønnen, gift – 50%.

At arbejde i Holland har mange ubestridelige fordele for en vandrende arbejdstager:

Der er dog betydelige mangler rapporteret af vandrende arbejdstagere i deres feedback:

Se mere information relateret til dette emne her: nemmeste job at få

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 139 Arbejde i Holland leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *