Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 138 Gratis Bog og Malebog til Børn

[Top] 138 Gratis Bog og Malebog til Børn

Du ser emneartiklen [Top] 138 Gratis Bog og Malebog til Børn, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

10 alvorlige kropstegn, du ikke bør ignorere
10 alvorlige kropstegn, du ikke bør ignorere

Det er svært at miste

Det er svært for både voksne og børn at miste. Hos os udleverer vi en gratis billedbog og en malebog, der besvarer mange af de spørgsmål, som børn naturligt går og tumler med efter at have mistet en person, de har kær.

Børnebog fra Danske Bedemænd

Hvor går man hen, når man går bort?

Billedbogen handler om børnene Tut og Tobias, der har mistet deres onkel. Om alle de tanker, som døden sætter i gang i deres hoveder. Hvor er han henne? Og hvad betyder det at stille træskoene?

Det er vigtigt – men svært – at tale om døden. ”Hvor går man hen, når man går bort?” kan ved fælles læsning, eller højtlæsning, være med til at sætte ord på det at miste et familiemedlem eller en ven, og give stof til samtale mellem børn og voksne.

“Hvor går man hen, når man går bort?” er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Bogen er indlæst på CD af skuespiller Lone Hertz, og den udleveres i forbindelse med samtale.

Malebog fra Danske Bedemænd

Hvor går man hen, når man går bort?

En malebog, der ligesom børnebogen “Hvor går man hen, når man går bort?”, handler om børnene Tut og Tobias, der har mistet deres onkel.

Malebogen er beregnet til de mindre børn, som kan farvelægge tegninger fra børnebogens handling, og eventuelt selv tegne en tegning til den afdøde.

Historien i malebogen er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Malebogen udleveres i forbindelse med samtale.

Ørskov begravelse – Værd at vide ved dødsfald – Børn i sorg

Se mere information relateret til dette emne her: hvor går man hen når man går bort

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 138 Gratis Bog og Malebog til Børn leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *