Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 137 Sunde spisesteder i Århus

[Top] 137 Sunde spisesteder i Århus

Du ser emneartiklen [Top] 137 Sunde spisesteder i Århus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

4 Sunde spisesteder i Århus

Jeg er og bliver en ægte Århusianer og by pige Jeg elsker at gå ud og spise eller købe noget […]

november 2015

Sarah Posin

Jeg er og bliver en ægte Århusianer og by pige Jeg elsker at gå ud og spise eller købe noget med på farten. For mit vedkommen kunne jeg sagten spise ude hver dag, men for mig er det samtidlig også vigtigt at jeg ved at det jeg putter i munden er sundt. Jeg vil derfor hurtigt dele 4 af mine absolut favorit spisesteder. Her kunne jeg spise hver dag

☆ Fika ☆

En lille fin og hyggelig café, som ligger i Jægergårdsgade. Her køber jeg stort set altid deres bland-selv salat, som jeg synes smager så sindsygt lækker! De har alle mulige sjove og anderledes salater og b.la også flere varianter af hummus. Sidst jeg var hos dem, købte Micky og jeg en lille kage den så så lækker ud at vi ikke kunne holde nallerne væk. Godt nok tror jeg at den var lavet på den “dyre” måde, men de har også forskellige varianter af glutenfri og sukkerfri kager.

Besøg deres hjemmeside ➔ HER

☆ Glad ☆

Jeg elsker glad! Her er jeg nok kommet allermest, da det også lige rimelig tæt på hvor jeg bor. Konceptet minder meget om Fika og her har de også et hav af forkskellige salater. De har også varme retter, glutenfri wraps, kager og så har jeg hørt at de skulle have en rigtig lækker brunch

Besøg deres hjemmeside ➔ HER

☆ Ren & Stærk ☆

Kender i Paleo? Konceptet er lidt low carb high fat, virkelig virkelig lækkert! Her er både varme retter, salater, wraps, kager, smoothies og protein shakes. Har b.la lagt et billede op af deres avocado kage OMG! Er også ret vild med deres salat med kylling, bacon og mayo, som også kan ses på 2 af billederne hehe. Potionerne er kæmpe store og jeg bliver altid alt for mæt så skal du have kæresten med ud og spise sund og han brokker sig lidt over at man ikke kan blive mæt af salat, så tag ham med her ind

Besøg deres hjemmeside ➔ HER

☆ Mr. Mums ☆

Mr. Mums er et af mine yndlings crushes pt! Har simpelhen været der så meget på det sidste, at personalet ved hvad jeg skal have hehe Jeg er kæmpe fan af deres bland selv salater, da man får rigtig meget for pengene og deres råvarer er lækre, lækre friske og de spare absolut ikke på kødet! På b.la Fika og Glad, skal man betale ekstra for køb og så er det alligevel ikke så meget, men her på Mr. mums kan man mikse lidt af alt slags kød, til én fast pris – det kan jeg godt lide! På Mr. Mums er der lidt til hver en smag, både kød og grøntsager og er du ikke så meget til salat, kan du både købe burger, sandwich og tapas og så kan måde spise der eller tage det som take-away!

Besøg deres hjemmeside ➔ HER

Hvilke sunde spisesteder er dine favoritter?? Hit med dit bud i kommentarfeltet

Se mere information relateret til dette emne her: ud og spise århus

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 137 Sunde spisesteder i Århus leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *