Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 137 Her er de mest populære firmabiler lige nu

[Top] 137 Her er de mest populære firmabiler lige nu

Du ser emneartiklen [Top] 137 Her er de mest populære firmabiler lige nu, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

De 10 mest populære firmabiler i Danmark
De 10 mest populære firmabiler i Danmark

Mercedes er firmabilisternes foretrukne bilmærke. Sådan har det været i årevis, og sådan er det helt entydigt stadig. Det står klart, når der nu kan gøres status på året, der gik.
C-Klassen fra den sydtyske bilproducent er tilbage på tronen. Den klassiske stationcar har ellers venligt måtte låne førstepladsen ud til henholdsvis Mercedes GLB og Volvo V60 de seneste år, men de sekundære podieplaceringer er nu afløst med en krystalklar førsteplads.
– Da vi senest så C-Klasse på toppen, var det båret af skarpe kampagnepriser på diesel-modellerne, men nu er det i høj grad plugin-hybriderne, der er med til at cementere førstepladsen. De klassiske dyder med gode køreegenskaber, høj komfort og et stringent design er jo de samme uanset drivlinje, men muligheden for at køre op mod 100 kilometer alene på strøm er selvfølgelig et stort plus for C-klasse som plugin-hybrid, siger Jens Haarmark Nielsen, der er chef for Fleet Management hos Nordania Leasing.

Elbilerne tordner ind på listen

Med mere end 100.000 elbiler på de danske landeveje er de elektriske modeller for alvor slået igennem, og med helt fremme i dén udvikling ligger mange danske virksomheder, som i deres firmabil-politik har taget et aktivt valg om, at flåden af firmabiler skal belaste klimaet så lidt som muligt.
En af de mest populære modeller er Volkswagen ID.4, som med en stærkt slutspurt i tredje kvartal sikrede sig en fornem 3. plads. Det er første gang, en elbil er på podiet blandt de danske firmabiler.
– Vi ser nu endelig elbilerne sætte sig på nogle af de flotte pladser i vores top-10. Det er en udvikling, vi længe har skubbet på, og vi er glade for, at så mange af vores kunder følger med på den rejse mod lavere CO2-udledning under kørsel, siger Jens Haarmark Nielsen.
Samlet udgjorde elbilerne knap 30 procent af de bestilte firmabiler hos Nordania Leasing i 2022. Men særligt i slutningen af året, har de elektriske modeller taget fart, og i fjerde kvartal er knap 40 procent af alle bestilte firmabiler alene udstyret med elmotor.

Herunder kan du se hele listen med de mest populære firmabiler i 2022.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/antal-firmabiler-i-danmark-exygjc4w

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 137 Her er de mest populære firmabiler lige nu leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *