Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 136 Advokatforbehold ved boligkøb

[Top] 136 Advokatforbehold ved boligkøb

Du ser emneartiklen [Top] 136 Advokatforbehold ved boligkøb, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Advokatforbehold – Om advokatforbehold ifbm. køb af fast ejendom
Advokatforbehold – Om advokatforbehold ifbm. køb af fast ejendom

Herunder kan du finde en oversigt over de emner, som denne side berører. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 70 10 13 30.

  1. Få tryghed med et advokatforbehold
  2. Hvad er et advokatforbehold?
  3. Derfor er det en god idé med et advokatforbehold
  4. Hvad er forskellen på fortrydelsesret og advokatforbehold?
  5. Dette kigger advokaten på, inden handlen godkendes

Få tryghed med et advokatforbehold

En bolighandel er en stor oplevelse for de fleste privatpersoner. Som både køber og sælger er bolighandlen nok den største økonomiske beslutning, du nogensinde kommer til at foretage dig. Der er et væld af usikkerheder, bestemmelser og spidsfindigheder, der er afgørende for, om du gør en god handel eller ej, og det er svært finde rundt i som glad amatør. Der findes heldigvis specialister, du kan få hjælp af, og med et advokatforbehold i købsaftalen, er du sikret mod de fleste faldgruber.

Hvad er et advokatforbehold?

Et advokatforbehold er sådan set ikke andet end en simpel, lille sætning i købsaftalen. Den lyder typisk nogenlunde således:

Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af, at købers advokat kan godkende købsaftalen i sin helhed. Godkendelse skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest den _____ kl. XX:XX.

En lillebitte sætning, der kan vise sig at være en formue værd. Den lillebitte sætning giver dig nemlig mulighed for at trække dig fra handlen, hvis du falder over noget problematisk – eller får kolde fødder. Det går nogle gange rigtig stærkt, når købsaftalen bliver underskrevet, og det er ikke altid, at alle sten er blevet vendt og drejet inden købsaftalen underskrives. Derfor får du og din advokat nu et par dage til at gennemgå handlen helt ned i detaljen.
Der er typisk køber, der tager et advokatforbehold, men sælger kan også sagtens bruge forbeholdet med fordel. Et advokatforbehold er ikke standard i en købsaftale, selvom de fleste ender med at indeholde ét, så du skal huske at bede om at få det tilføjet.

Derfor er det en god idé med et advokatforbehold

Mens ejendomsmægleren i nogen grad er sælgers mand – og i høj grad mæglers, er der ikke mange, der varetager købers interesser. Derfor er en boligadvokat god at have i ringhjørnet, og derfor er det en god idé at lade en advokat kigge tingene igennem, inden pengene skifter hænder.
Der er virkelig mange ting og detaljer i en bolighandel, der kan betyde, at din ellers gode investering lige pludselig virker dårlig. Eksempelvis begrænsende servitutter eller potentiel forurening i jorden. Derfor er det rart at kunne fortryde handlen, hvis der er noget, der ikke er, som det bør være. Du får typisk en håndfuld dages betænkningstid, og din advokat behøver ikke komme med nogen nærmere begrundelse, hvis du ønsker at trække dig fra handlen.
Du har også fortrydelsesret som køber, når du handler hus. Det vil sige, at du senest seks dage efter underskrift af købsaftalen kan trække dig fra handlen.

Hvad er forskellen på fortrydelsesret og advokatforbehold?

Den helt store forskel på fortrydelsesretten og dit advokatforbehold er, at det koster én procent af salgsprisen, hvis du benytter dig af fortrydelsesretten. Det vil sige, at det koster dig 35.000 kroner at trække dig fra en hushandel til 3,5 millioner. Bruger du dit advokatforbehold, koster det dig intet – udover advokatens salær, og denne service er typisk en del af en ganske almindelig hushandel, når du har en advokat på sagen. Hvilket du bør have.

Dette kigger advokaten på, inden handlen godkendes

Din boligadvokat begraver sig i alle dokumenter, der vedrører din handel. Der bliver kigget på tilstandsrapporter, servitutter, gamle dokumenter og ting med småt. At tingene er i orden, og at der foreligger ordentlig dokumentation for dét, du bliver lovet i handlen. At købsaftalen er korrekt udført, og kort sagt at ingen forsøger at løbe om hjørner med dig.
Du behøver ikke have en advokat, når du underskriver købsaftalen. Du skal bare huske advokatforbeholdet – så kan du altid hyre én efterfølgende.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/advokatforbehold-handlen-i-sin-helhed-o4opj3nn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 136 Advokatforbehold ved boligkøb leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *