Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 134 Løvernes konge – Simbas stolthed

[Top] 134 Løvernes konge – Simbas stolthed

Du ser emneartiklen [Top] 134 Løvernes konge – Simbas stolthed, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Følg Kiaras liv i Løvernes Konge 2 – Simbas Stolthed

Snyd ikke dig selv for opfølgeren til Disney-klassikeren Løvernes Konge. Gense Simba og Nala og mød deres unge datter Kiara, der er præcis ligeså frygtløs, nysgerrig og eventyrlysten som sin far. Simbas Stolthed er historien om rejsen fra barn til voksen og at følge sit hjerte, selv når det er svært og modstanden er stærk. Det er en fortælling om venskaber, familie, stolthed og den evige kamp mellem godt og ondt. Filmen finder sted på den velkendte afrikanske savanne, og vi følger Kiara og hendes venskab med løveungen Kovu. De to mødes, da Kiara en dag stikker af fra sine barnepiger, Timon og Pumba. Kovu er en del af Scars udstødte flok og søn af den onde Zira, hvis eneste formål er at gøre Kovu til konge af Kongesletten. Sammen udforsker Kiara og Kovu verden, mens de afprøver grænser og søger finde sig selv i et samfund, der ikke vil se dem sammen. For kan og må man overhovedet være venner, når én er udstødt og en anden er kongedatter? Og er deres venskab stærkt nok til at modstå Ziras onde planer? Du følger igennem filmen Kiara fra ung og naiv løveunge til en stærk og selvstændig løvinde, hvis rejse gennem livet præges af mange forskellige karakterer. Glæd dig blandt andet til et gensyn med næsehornsfuglen Zazu, de altid morsomme Timon og Pumba samt Rafiki, den klarsynede rådgiver.
Vil du vide mere, så lej filmen nu, sæt dig til rette og se det hele! Tag et kig på http://blockbuster.dk/om for endnu flere detaljer om os.

Vidste du at?

Kiara oprindeligt skulle have haft en storebror ved navn Chaka, men han blev slettet grundet plotkomplikationer? Denne historie er eftersigende inspireret af Shakespeares famøse “Romeo og Julie”.

Trivia

Mange af navnene på karakterer i filmen blev inspireret af ord fra sproget Swahili. Kovus navn betyder fx “ar” og Zira betyder “had”. Simbas navn betyder løve, og den filosofiske abe Rafikis navn betyder ven. Pumba betyder “tosse”, hvilket beskriver hans karakter ret godt, imens navnet Mufasa efter sigende var navnet på Kenyas sidste konge inden kolonisation.

Goofs

Et af insekterne på Timons tallerken skifter farve. Antallet af løvinder i begge flokke ændrer sig gentagende gange gennem filmen.

Citater

”Hvem skal lære ham alle de vigtige ting i livet som at bøvse og finde biller?” – Timon.
“Pas på! Den er ladt, og det er ikke med spejderhagl” – Timon.
“Den gode nyhed er, at vi har fundet din datter. Den dårlige nyhed er, at vi har tabt et vortesvin på hende” – Timon.
“Åh, Mufasa, du har været deroppe alt for længe! Dit hoved er i skyerne” – Rafiki

Løvernes Konge 2 – Simbas Stolthed er opfølgeren, du ikke vil gå glip af

Køb Løvernes Konge 2 – Simbas Stolthed og andre nye film hos Blockbuster, eller lej filmen som en hyggelig, hurtig aftenfilm i hjemmet. Der er intet behov for abonnement, og du har frit adgang til hele databasen af film, hvor du kun betaler for det, du vil have. Så om du skal holde de små tumlinger optaget med en film, eller selv vil holde et nostalgisk Disney-maraton, kan filmen findes lige her. Løvernes Konge var den film, der i året 1994, hvor den udkom, indtjente mest verden over – med god grund, så snyd ikke dig selv for den ligeså fantastiske opfølger!

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/lovernes-konge-1-dansk-hele-filmen-pgfjbgvb

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 134 Løvernes konge – Simbas stolthed leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *