Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 131 Sådan ser du DisneyPlus i udlandet? Sådan abonnerer du på DisneyPlus? Hvordan betaler man for DisneyPlus? Alle de oplysninger, du har brug for!

[Top] 131 Sådan ser du DisneyPlus i udlandet? Sådan abonnerer du på DisneyPlus? Hvordan betaler man for DisneyPlus? Alle de oplysninger, du har brug for!

Du ser emneartiklen [Top] 131 Sådan ser du DisneyPlus i udlandet? Sådan abonnerer du på DisneyPlus? Hvordan betaler man for DisneyPlus? Alle de oplysninger, du har brug for!, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Hướng Dẫn Xem Disney Plus Vietsub Trên Máy Tính
Hướng Dẫn Xem Disney Plus Vietsub Trên Máy Tính

Streamingplatformen DisneyPlus har taget verden med storm efter udgivelsen i 2019. Det kan nu findes i mange lande rundt om i verden, men der er stadig mange lande, hvor tjenesterne ikke kan nås eller bruges. Måske har du et aktivt DisneyPlus-abonnement, men du kan ikke bruge det, fordi DisneyPlus ikke er tilgængelig på din nuværende placering? Måske har du ikke et abonnement, men du vil gerne få et abonnement på tjenesten og se det fantastiske indhold på platformen? I denne artikel vil jeg hjælpe dig, uanset hvad dit problem måtte være.

Du kan finde en masse fantastisk indhold på DisneyPlus. Den mest berømte produktion er The Mandalorian, en fantastisk Star Wars-serie, men der er også masser af andre tv-serier, der er værd at streame, inklusive Loke, og der er masser af originale film tilgængelige for dem med et abonnement på streamingtjenesten. Er du klar til at prøve det selv?

How to watch Disney Plus abroad?

Jeg har allerede et DisneyPlus-abonnement, men jeg kan ikke bruge det, fordi DisneyPlus ikke er tilgængelig på min nuværende placering!

Lad os sige, at Du er en amerikaner i øjeblikket på en tur til Budapest i Ungarn. Du sætter dig ned med din bærbare computer på dit hotelværelse og besøger www.disneyplus.com. Til din store overraskelse kan du ikke se den normale skærm. I stedet får du vist en fejlmeddelelse om, at tjenesten ikke er tilgængelig på din nuværende placering. Er det ikke noget rod?

Det betyder ikke noget, at du allerede har et Disney+ abonnement. Du kan ikke bruge det lige nu, fordi DisneyPlus ikke er tilgængelig på din nuværende placering. Hvad kan der gøres?

1. Først og fremmest skal du have et VPN-abonnement, der kører med ExpressVPN.

ExpressVPN har en 30-dages fuld refusionspolitik, så der er ingen risiko ved at prøve dette. Du kan bruge et abonnement på fem enheder samtidigt, og ExpressVPN fungerer perfekt på alle operativsystemer (inklusive Android- og iOS-enheder).

Når du har købt dit ExpressVPN-abonnement, er du klar til at bruge dit DisneyPlus-abonnement, uanset hvor du er i verden.

2. Opret forbindelse til en server i USA

Nu kan du oprette forbindelse til en ExpressVPN-server i USA. Dette vil give dig en amerikansk IP-adresse, og det vil give dig adgang til DisneyPlus hjemmeside. Du kan igen logge ind på platformen og streame alt det indhold, du er interesseret i. Det betyder ikke noget, om dit DisneyPlus-abonnement er registreret i et andet land (f.eks. Holland, Frankrig, Canada, Australien eller et andet sted). Den nemmeste løsning er stadig at oprette forbindelse til en server i USA.

Her kan du se, at jeg opretter forbindelse til en ExpressVPN-server i USA. Dette vil give mig en amerikansk IP-adresse, og det vil hjælpe mig med at få adgang til DisneyPlus hjemmeside, selv om tjenesten ikke er tilgængelig på min nuværende placering i verden.

3. Se DisneyPlus

Nu kan du besøge DisneyPlus-webstedet eller åbne DisneyPlus-applikationen på din enhed. Du vil være i stand til at besøge hjemmesiden, logge ind med dine brugeroplysninger og streame alt det indhold, du måske er interesseret i.

Her har jeg formået at besøge DisneyPlus hjemmeside, og jeg kan streame alt det indhold, der er tilgængeligt på platformen. Det var ikke særlig svært, vel?

Jeg har brug for et helt nyt DisneyPlus-abonnement, og jeg skal betale for mit abonnement!

Hvis du ikke har et DisneyPlus-abonnement endnu, bliver tingene lidt mere komplicerede, men det behøver ikke at være meget kompliceret. Her vil jeg vise dig, hvordan du nemt kan få et DisneyPlus-abonnement, og også hvordan du kan betale for det. Måske forventer du ikke, at det er kompliceret at betale for tjenesten, men du vil hurtigt bemærke, at det er sværere end de fleste mennesker forestiller sig. Ved du hvorfor? Du skal have udstedt et betalingskort i det faktiske land for dit abonnement for at betale for tjenesten. Med andre ord, hvis du vil oprette en DisneyPlus-konto i USA, skal du have en PayPal-konto eller et betalingskort udstedt i USA. Det er normalt ikke let! Men jeg har en hurtig løsning på problemet, så bare fortsæt med at læse!

1. Det første skridt er at købe et VPN-abonnement

Endnu en gang er det første og vigtigste skridt at købe et VPN-abonnement til ExpressVPN. Dette er nødvendigt for at forfalske din faktiske placering og få DisneyPlus-webstedet til at tro, at du er placeret et andet sted. Klik på knappen nedenfor for at besøge ExpressVPN’s websted.

Hvis du klikker på knappen ovenfor og køber et 12-måneders abonnement, vil du modtage 3 ekstra måneder gratis som en bonus!

Dette er et eksempel på, hvordan ExpressVPN-webstedet kan se ud. De ændrer ofte designet i henhold til årssæsonen, så bliv ikke overrasket, hvis det ser anderledes ud, når du besøger webstedet.

ExpressVPN har applikationer til Windows, iOS, Android, Macintosh, FireTV og flere platforme, og du kan bruge det samme abonnement på fem enheder på samme tid.

2. Kør VPN-applikationen og opret forbindelse til en server i USA

Nu er det tid til at installere ExpressVPN-programmet på din computer, telefon, tablet eller tv. Start programmet, og opret forbindelse til en server i USA. Måske er du fristet til at bruge en anden VPN i stedet? Du kan prøve, men DisneyPlus blokerer de fleste VPN-udbydere derude, så jeg kan ikke garantere dig, at det fungerer. Men jeg har personligt brugt ExpressVPN flere gange, og det er sandsynligvis den bedste VPN til at fjerne blokeringen af tv-netværk og streamingtjenester, så jeg kan varmt anbefale denne service.

Når du har oprettet forbindelse til en server i USA, har du en amerikansk IP-adresse, og du er klar til at besøge DisneyPlus-webstedet.

Her er jeg forbundet til en ExpressVPN-server i USA, og jeg er klar til at tilmelde mig DisneyPlus.

3. Prøv at købe et DisneyPlus-abonnement

Nu kan du prøve at købe et DisneyPlus-abonnement. Du kan beslutte, om du vil have pakken, herunder Hulu, ESPN+ og Disney+, eller om du kun vil abonnere på Disney+. Du kan prøve at betale med dit nuværende betalingskort eller med din PayPal konto, og skulle det fungere, glæde dig og være glad. Men hvis det ikke virker, er det, hvad du skal gøre.

Betal for DisneyPlus, hvis dine nuværende betalingskort ikke får arbejdet gjort?

Hvis du ikke er i stand til at betale for DisneyPlus med dit nuværende betalingskort, er den nemmeste løsning at registrere dig for at få et USUnlocked betalingskort. Det er virkelig nemt, og det vil give dig et rigtigt amerikansk betalingskort, der kan bruges til at betale for DisneyPlus, Amazon Instant Videos og andre amerikanske tjenester, der kræver, at du har et betalingskort udstedt i USA.

Der er forskellige løsninger, hvis du ønsker at tilføje midler til din USUnlocked betalingskort. Når du har føjet penge til kortet, vil du straks se dine betalingsoplysninger, og du vil være i stand til at betale for DisneyPlus med det samme.

Har du modtaget oplysningerne om dit USUnlocked-kort? Du er nu klar til at tage det næste skridt og få dit Disney+ abonnement i orden!

4. Besøg DisneyPlus igen og køb et abonnement

Nu hvor du har et USUnlocked-kort, er du klar til endelig at få din DisneyPlus-konto. Når dit abonnement er blevet lavet, skal du gå videre og streame alt det indhold, du har ventet på at streame på DisneyPlus-webstedet.

Hvad vil du streame? Jeg håber du er klar til nogle sjove. Hvis du stadig har spørgsmål eller har brug for hjælp, skal du bruge kommentarfeltet nederst i denne artikel.

Hvad med Android- og iOS-brugere?

Vil du streame DisneyPlus på din Android- eller iOS-enhed? Du skal følge ovenstående trin for at få et abonnement på DisneyPlus. Men for faktisk at finde DisneyPlus-applikationen i Apple Store eller i Google Play Store er der brug for noget ekstra arbejde.

For at finde DisneyPlus i Apple Store er der brug for en ny Apple-konto

For at finde DisneyPlus-applikationen i Apple Store (hvis du ikke kan finde den i øjeblikket), skal du oprette en helt ny Apple-konto.

  • Brug ExpressVPN, og hold den i forbindelse med en server i USA eller til et andet land, hvor DisneyPlus er tilgængelig.
  • Opret et helt nyt Apple-id. Sørg for at registrere dig med en adresse og et postnummer i det land, du har besluttet at bruge (du har også forbindelse til en VPN-server i det givne land).
  • Afslut kontooprettelsen.
  • Brug din helt nye Apple-konto, og besøg Apple Store. Du finder nu DisneyPlus-applikationen, og du kan installere den på din enhed.
  • Når applikationen er installeret, er du velkommen til at ændre og bruge dit originale Apple ID igen på din telefon eller tablet.

Sådan finder og installerer du DisneyPlus-applikationen på din Android-enhed

Du kan prøve at oprette en helt ny Google-konto i et andet land, men der er en lettere løsning på Android-enheder.

  • Besøg følgende websted, og download applikationen direkte til din telefon (uden at bruge Google Play Store).
  • Installer programmet (du skal muligvis tillade programmer fra ukendte kilder for denne enhed at tillade installation af programmet).
  • Kør programmet, og log på med dine brugerlegitimationsoplysninger.
  • Du skal have forbindelse til en VPN-server i et land, hvor du kan streame DisneyPlus, for at dette fungerer!

Du skal nu være klar til at se DisneyPlus på alle dine enheder! Jeg har forsøgt at gøre disse instruktioner virkelig detaljeret og let at forstå. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, kan du bruge kommentarfeltet nedenfor, og jeg vil gøre mit bedste for at besvare og hjælpe!

Vil der være forskelligt indhold i forskellige nationer på Disney+?

Det er et meget godt spørgsmål, som jeg endnu ikke kan give et svar på. Med Netflix er der masser af forskelle, når det kommer til indhold mellem de forskellige nationer, og dermed bruger brugerne en VPN til kun at få adgang til indhold, der er tilgængeligt i visse lande og områder. Vil der også være behov for sådanne løsninger på Disney Plus, eller vil indholdet være identisk i hver enkelt nation?

Svaret er, at der er nogle forskelle, men de er virkelig mindre, så du behøver ikke rigtig at tage dem i betragtning. Som et resultat vil du sandsynligvis finde næsten identisk indhold, uanset hvor i verden du er, når du prøver at se DisneyPlus online.

Nyd streaming DisneyPlus online! Jeg håber du har nydt denne artikel. Du er velkommen til at dele det med venner og familiemedlemmer, give det en lignende, og dele det på sociale medier, hvis du har lyst til det er værd at læse!

Se mere information relateret til dette emne her: disney plus opret bruger

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 131 Sådan ser du DisneyPlus i udlandet? Sådan abonnerer du på DisneyPlus? Hvordan betaler man for DisneyPlus? Alle de oplysninger, du har brug for! leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *