Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 131 Årets største begivenheder i Aarhusregionen

[Top] 131 Årets største begivenheder i Aarhusregionen

Du ser emneartiklen [Top] 131 Årets største begivenheder i Aarhusregionen, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Indtryk fra Aarhus festuge 2022
Indtryk fra Aarhus festuge 2022

Udvalgte begivenheder

Udsøgte events – store som små

I Aarhusregionen sker der altid noget. Her er et stort program af festivaler, koncerter, markeder, sportsaktiviteter og meget mere.

Og, du er altid tæt på – om det er i Aarhus, Randers, Skanderborg, Silkeborg, Viborg eller på Djursland, det sker.

Find den eller de begivenheder, du gerne vil opleve – og få allerede nu sat kryds i kalenderen.

3. – 12. marts 2023

Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner.

15. – 16. april 2023

SCI-FI-CON er Danmarks største Star Wars og science fiction-messe, og samler det allerbedste fra science fiction og fantasy-universet i Arena Randers.

5. – 6. maj 2023

SPOT er en international anerkendt festival i Aarhus, hvor du kan lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik.

10. – 14. maj 2023

SPOR er en festival i Aarhus, som siden 2005 har arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt.

18. – 21. maj 2023

Aarhus Kræmmermarked er et tilbagevendende marked, hvor nogle af Danmarks bedste kræmmere opstiller deres boder på Tangkrogen tæt ved Aarhus centrum.

29. maj – 8. juni 2023

Der er lagt op til maritim folkefest, når verdenshavenes Formel 1 går i pit i Aarhus

11. juni 2023

Prøv kræfter med et halvmarathon til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus klæder sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus’ gader

23. – 25. juni 2023

Hærvejsmarchen er Nordeuropas største IML Walking Association march og afholdes altid den sidste weekend i juni på de historiske og naturskønne ruter i og omkring Viborg.

24. juni 2023

Aarhus Pride er en kamp- og festdag for lige rettigheder og muligheder og en hyldest til mangfoldigheden samt en accept af og respekt for alle LGBT+ personer.

24. juni 2023

Come2Live i Frijsenborg Slotspark er en del af en række slotskoncerter, hvor du kan få musikoplevelser, lækker mad, stærkt fællesskab i helt unikke omgivelser.

16. – 25. juni 2023

Viborg Snapsting er et event for glade og nysgerrige mennesker, der sammen vender Viborg på hovedet med kultur, sport, gratis koncerter, leg og fest.

21. – 25. juni 2023

Riverboat Jazz Festival er en af Nordeuropas største internationale jazzfestivaler for klassisk jazz. Her er mere end 70 bands, der giver koncerter overalt i byen, på torve og gader, på vandet og i telte.

1. juli – 1. aug. 2023

Hele juli måned kan du i Tivoli Friheden opleve Danmarks største blomsterfestival. Der vil hver eneste dag være inspirerende aktiviteter og events – selvfølgelig med blomsten i centrum.

8. – 15. juli 2023

Når du er til Aarhus Jazz Festival, er der musik i hele byen – fra Bispetorv til Klostertorv, Dokk1, Ridehuset og Musikhuset – du finder jazz i verdensklasse overalt i byen.

28. – 30. juli 2023

I over 40 år har vikinger fra hele verden mødtes til vikingetræf på Fiskermarken ved Moesgaard Museum. Igen i år kan du komme helt tæt på vikingernes daglige liv og opleve deres kunnen inden for våbenbrug, ridning, håndværk og musik.

11. – 19. aug. 2023

Randers Festuge er en tilbagevendende festival, som hvert år finder sted i august. Hen over ni dage kan du opleve den skønne stemning, der fylder Randers by med masser af store oplevelser inden for musik, kunst og debat.

25. aug – 3. sept. 2023

Aarhus Festuge er klar og overalt summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser og nyd den helt særlige festuge-stemning, som både vi aarhusianere elsker så højt, og som byens gæster er helt vilde med.

1. – 3. sept. 2023

Er du til friluftsliv og naturaktiviteter, eller vil du gerne blive bedre til at bruge tid i naturens omgivelser? Så kom med og prøv, se, hør og mærk friluftslivet til Danmarks Outdoor Festival i Silkeborg.

1. – 3. sept. 2023

Hvert år først i september slår festivalen dørene op til en weekend fyldt med inspiration og kulinariske oplevelser i de smukke omgivelser ved Tangkrogen i Aarhus.

25. sept. – 1. okt. 2023

Viborg Animation Festival – kærligt kendt som VAF – er Danmarks største animationsfestival og en fejring af animationsmediets muligheder.

16. – 22. okt. 2023

Ebelfestival i Ebeltoft på Djursland er en årlig begivenhed i efterårsferien, hvor man fejrer æblehøsten og de mange muligheder æbler giver inden for mad, kunst gastronomi og håndværk.

Nov. – dec. 2023

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden forvandler deres park til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge.

Nov. – dec 2023

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd indenfor i de historiske huse og se, hvordan de danske juletraditioner opstod.

Se mere information relateret til dette emne her: århus festuge 2021 program

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 131 Årets største begivenheder i Aarhusregionen leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *