Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 13 Legendarisk diskotek genopstår – men kun én dag

[Top] 13 Legendarisk diskotek genopstår – men kun én dag

Du ser emneartiklen [Top] 13 Legendarisk diskotek genopstår – men kun én dag, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

10 MIN EXERCISE \u0026 STRETCH FOR SHOULDERS, NECK \u0026 THE COLLARBONE AREA ~ Emi
10 MIN EXERCISE \u0026 STRETCH FOR SHOULDERS, NECK \u0026 THE COLLARBONE AREA ~ Emi

“And iiiiiii fly with youuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuu. I flyyyy with uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu – lå – lå, lålå, lå – lå, lålå, lå – lå, lå, lå, lå, lå, lå, lå.”

Måske har du hamret armen i vejret og skrålet med til Gigi D’Agostinos monsterhit L’Amour Toujour.

Du har måske endda danset med dine venner eller din udkårne til det velkendte italodance-nummer på det hedengangne og legendariske Discotek In i Nørregade 1 i København.

Hvis ikke, får du nu chancen én gang til. Discotek In genåbner nemlig for en enkelt aften lørdag den 29. august.

Og det er der åbentbart rigtig mange, som har længtes efter. Billetsalget til festen startede søndag, og på mindre end 40 timer var de omkring 1.000 billetter revet væk.

– Jeg er overrasket, og det er fuldstændig vildt. Jeg glæder mig som et lille barn i en slikbutik, siger Peter Feldthusen, der er en af folkene bag den ene aften med navnet Discotek In i de oprindelige lokaler.

Tidligere ejer gav navnet videre

Discotek In var ejet af Dennis Friis, og det lukkede i 2010 efter at have eksisteret siden 1996. Et legendarisk diskotek i fire etager i Nørregade mellem Gammel Torv og Vor Frue Kirke med plads til 1.000 gæster. Her var der technofest og fri bar, så snart indgangsbilletten var betalt.

Det skal være, så folk træder ind af døren, og så er de tilbage i 1996

I de efterfølgende år var der stadig diskotek på adressen med Dennis Friis som ejer, men under flere skiftende navne. Det har blandt andet heddet Penthouse og LEVEL.

I dag hedder det Rumors med selskabet Nrg ApS som ejer af lokalerne.

Peter Feldthusen var med som DJ, da man slog dørene op i 1996 og de næste 15 år frem. Efterfølgende har han og andre af de gamle folk omkring Discotek In kørt stilen videre og arrangeret technofester under eventnavnet Remember Club.

Tanken om en fest med navnet Discotek In i de oprindelige lokaler opstod, da Dennis Friis sidste år besluttede, at det var slut med at være diskoteksejer. Selvom det legendariske sted var lukket flere år for inden, sad han dog stadig på navnet Discotek In.

Men han var villig til at give det videre, så nogen muligvis kunne fortsætte ånden fra Discotek In-æraen. Arvtagerne skulle selvfølgelig være de gamle DJ’s fra stedet og nuværende technofestarrangører i Remember Club.

– Dennis Friis sagde, at hvis der var nogen, som kunne køre det videre, så var det os, og vi måtte godt overtage hans brand. Så vi skiftede navn ved et stort event i lørdags, hvor vi lod bagtæppet med Remember Club falde til jorden, og så kom der et In-logo frem, siger Peter Feldthusen til TV 2 Lorry.

Derfra skiftede festarrangørerne officielt navn og kunne byde velkommen til deres næste fest i de oprindelige lokaler i Nørregade.

Følelsen fra 90’erne

Peter Feldthusen er sikker på, at det netop er på grund af lokationen, der har været så stor interesse for festen til august. Alligevel havde han ikke troet, at man kunne melde udslogt på så kort tid.

– Vi havde godt forventet, at det ville skabe noget røre, men vi har har åbentbart ramt noget som folk går og hungre efter, siger han.

Og det skal folk nok også få. Musikken vil nemlig være den samme, som i de 15 år Discotek In havde åbent, og den vil selvølgelig blive leveret af de oprindelige DJ’s, selvom de er blevet meget ældre.

Ifølge Peter Feldthusen kan man forvente en euroforisk stemning, spektakulær laserlys, konfetti og exceptionel lyd, man kan mærke i kroppen.

– Det skal være, så folk træder ind af døren, og så er de tilbage i 1996. Det er det, vi sigter efter, siger han.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/diskotek-for-15-arige-df7v97re

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 13 Legendarisk diskotek genopstår – men kun én dag leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *