Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 129 Stort Aarhus-hotel bliver endnu større

[Top] 129 Stort Aarhus-hotel bliver endnu større

Du ser emneartiklen [Top] 129 Stort Aarhus-hotel bliver endnu større, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Nyt Pop-up hotel er åbnet i Aarhus
Nyt Pop-up hotel er åbnet i Aarhus

Mens hotellet i dag har 240 værelser vil ejeren af bygningen opføre nabohotel med yderligere 198 værelser.

Det er gået godt for den danske Comwell-koncern af hoteller og konferencecentre siden kæden i 2014 åbnede Comwell Aarhus, dets første hotel i Aarhus.

Så nu vil ejeren af bygningen med Comwell-hotellet tæt på Banegårdspladsen i det centrale Aarhus bygge et nabohotel med 198 værelser, hotellet har dermed i alt 438 værelser når tilbygningen står klar i formentlig 2021. Prisen for nybyggeriet bliver ‘et trecifret millionbeløb’, oplyser Comwell. Der bliver en overdækket glasbro mellem de to hotelbygninger.

Med de 438 værelser bliver det udvidede Comwell Aarhus byens værelsesmæssigt største hotel. Den titel har i dag CabInn med 430 værelser, fulgt af Arp-Hansen Hotel Groups første hotel i Aarhus, der åbnede sidste sommer med 312 værelser, mens Radisson Scandinavia Blu har 234. Men i 2022 regner Scandic Hotels med at åbne hotel ved Aarhus Havn med op til 500 værelser i et 13-14 etager højt byggeri.

Nyt hotel på 15 etager
Efterspørgslen på hotelværelser og mødelokaler på Comwell Aarhus er så stor, at Comwell Hotels ønsker at udvide sit nuværende hotel med en ny, ikonisk bygning. Ud over de 198 værelser får den nye bygning blandt andet en sky bar, restaurant og flere mødefaciliteter. Bygningen kommer i forlængelse af det nuværende Comwell Aarhus. Fra den nye hotelbygning etableres en ny plads, der vil forbinde hotellet med Centralværkstedet og det nye boligområde Frederiks Plads – forbundet med en gangbro fra hotellet over banelegemet til det centrale Aarhus. Comwell Aarhus driver også mødelokalerne i Centralværkstedet og Smedien.

Comwell og ejeren af bygningen med Comwell Aarhus, familien Lorenzen, har netop sendt forslag til Aarhus Kommune om udvidelsen af det nuværende hotel med yderligere 11.000 kvadratmeter fordelt på 15 etager. Vedtages lokalplanen for nybyggeriet kan det stå klar i starten af 2021.

Comwells koncernchef, Peter Schelde, siger om den planlagte udvidelse af Comwell Aarhus: “Siden vi åbnede Comwell Aarhus i 2014 har vi haft et fantastisk samarbejde med ejendommens ejer, familien Lorenzen. Vi oplever en stigning i antallet af forretningsgæster på Comwell Aarhus.”

Også byggeplaner i København
Byggeplanerne i Aarhus er ikke de eneste hos Comwell i Danmark. Sidste efterår meddelte Comwell, at man i samarbejde med blandt andet danske AP Pension for over en halv milliard kroner vil opføre hotel i Københavns Nordhavn. Comwell skal stå for driften af hotellet der forventes at åbne i 2020 med blandt andet 493 værelser og 18 mødelokaler. Det nye hotel får 150 arbejdspladser – i forvejen er Comwell arbejdsplads for cirka 1.500.

Comwell, der har over en halv million overnattende gæster om året, har i Danmark foreløbig 17 hoteller. Selve Comwell-koncernen, der også omfatter to hoteller i Sverige, omsætter for knap en milliard kroner om året.

Relaterede artikler:

Stort Aarhus-hotel skifter direktør

Co-Work område på alle Comwells hoteller

Se mere information relateret til dette emne her: nyt hotel århus havn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 129 Stort Aarhus-hotel bliver endnu større leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *