Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 129 døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022

[Top] 129 døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022

Du ser emneartiklen [Top] 129 døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Aarhus Jazz Fest / 2022
Aarhus Jazz Fest / 2022

11 jul døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022

Tag med på en musikalsk rejse til hotel All Inclusive, når søskendebandet døssing indtager Palmehaven på Institut for (X) under Aarhus Jazz Festival 2022.

døssing spiller legesyg og kreativ instrumental jazz, og gruppens medlemmer har hver især gjort sig bemærket på den danske musikscene gennem andre projekter såsom Abekejser, AySay og Total Hip Replacement. døssings musikalske univers lægger både op til tænksomme øjeblikke og til at slå sig løs på dansegulvet, og der leges med mødet mellem det elektroniske og det analoge. På den måde skaber musikerne et stemningsfuldt og drømmende univers. Live leverer de et særligt sceneshow, hvor musikken flankeres af små historier og digte mellem numrene af Annestine Døssing, som guider publikum med på rejsen ind på hotel All inclusive. Døssings debutalbum “all inclusive” var i marts ugens album på P8 Jazz.

Medvirkende:
Jon Døssing Bendixen: Keys
Mathilde Døssing Bendixen: Basun og vokal
Aske Døssing Bendixen: Trommer
Annestine Døssing Bendixen: speak og digte
Thit Helbo Møller: Congas og percussion

Palmehaven

Palmehaven er et nystartet musik- og projektrum på Institut for (X), der fungerer som et vildgæret sammensurium af eventlokale, koncertsted, øvelokale og studie, og hjemsted for mikrovineriet SJASK.

Koncerten er støttet af Music City Aarhus 2022.

Se mere information relateret til dette emne her: århus jazz festival 2022

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 129 døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022 leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *