Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 120 Teenagere lokkes med fri bar på Facebook

[Top] 120 Teenagere lokkes med fri bar på Facebook

Du ser emneartiklen [Top] 120 Teenagere lokkes med fri bar på Facebook, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Teenagere lokkes med fri bar på Facebook

“Drik til du vælter…” – Unge fra 16 år lokkes med fri øl og champagne på et diskotek i København.

“Vi har sørget for FRI BAR hele natten igennem til alle gæster! Så betal din entre med et smil, og drik til du VÆÆÆLTER uanset din alder!” – “FRI BAR inkl. champagne, øl, soda/juice.”

Det er beskeden på et Facebook-event, der henvender sig til diskoteksgængere fra 16 år og opefter. Festen, der kaldes “SWEET16 – “SKUB TIL TAGET” & FRI BAR HELE NATTEN,” afholdes søndag aften og nat på Diskotek IN i det indre København.

Politiet: Vi holder øje

Flere diskoteker landet over benytter påskens mange fridage til at holde fest for det yngre publikum, helt ned til 15 år. Mens de festglade unge frit kan gå på diskotek, må de ifølge loven ikke købe alkohol før dåbsattesten viser 18 år.

Hos politiet i København er man allerede opmærksom på festen.

“De må ikke servere til folk under 18 år, og det har vi naturligvis tænkt os at køre ned og følge op på,” siger Nis Jørgensen, der er politiassistent og vagtleder på Station City.

Falsk markedsføring

Restauratør Dennis Friis, der er ejer af diskoteket, er overrasket over formuleringen på Facebook og understreger, at der ikke vil være udskænkning til mindreårige på diskoteket. Han har hyret folk udefra til at arrangere festen, og han kan godt se, at teksten på Facebook ikke stemmer overens med konceptet.

“Det er de unge promotere, der ikke skyer nogle midler overhovedet, for at få folk ind, og lover mere end man reelt får,” siger Dennis Friis, det har godkendt alt trykt reklamemateriale til festen.

Kun let-øl til festen

Ifølge ham serveres alkohol kun på et afgrænset og bevogtet område på diskoteket. Der er kun adgang for gæster, der kan bevise, at de er over 18, og de får et armbånd på, så de let kan kendes i baren.

“Resten af huset er for dem under 18, og der er fri bar i letøl, sodavand, juice og ikke andet,” siger restauratøren, der har bedt arrangørerne om at ændre ordlyden på facebook.

“Det er falsk markedsføring og i øvrigt også uetisk, at det her gælder om at drikke sig i hegnet. Vores fri bar-koncept er netop ikke noget med at drikke sig i hegnet, det er noget med at have et afslappet forhold til alkohol.”

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/diskotek-for-15-arige-df7v97re

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 120 Teenagere lokkes med fri bar på Facebook leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *