Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 118 Nik & Jay live i Strax

[Top] 118 Nik & Jay live i Strax

Du ser emneartiklen [Top] 118 Nik & Jay live i Strax, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Nik \u0026 Jay – Lækker – Northside, Aarhus, Danmark – 09-06-2018
Nik \u0026 Jay – Lækker – Northside, Aarhus, Danmark – 09-06-2018

Nik & Jay er med deres cool, synkoperede hiphop på danskstrøget direkte ind på hitlisterne, i rampelyset, og på DanishMusic Awards liste over prismodtagere. Tirsdag 25. marts spiller delive i Strax.

Nik & Jay er både rappere, sangere ogsangskrivere – og rasende populære i dagens Danmark. Deunderstreger dog selv, at de i virkeligheden er hele fem ’bagmænd’bag hiphop-succesen: Sammen med producerteamet Jon & Jules ogmanager Thomas Mårtensson er de således en slags dansk svar påproduktionskollektiver som Wu Tang Clan og So Solid Crew.

Nik & Jay vandt publikumsprisen til DanishDeejay Awards, og har for nylig vundet priser i kategorierne’Bedste nye danske navn’ og ’Bedste danske hit’ ved Danish MusicAwards 2003.

Radiohits som ‘Hot’ og ‘Elsker hende mere’ harsiddet sikkert i sadlen, bl.a. på P3, og i løbet af efteråret 2002har Nik & Jay spillet udsolgte koncerter bl.a. i Pumpehuset iKøbenhavn, på Train i Århus, på Skråen i Aalborg og påForbrændingen i Albertslund.

Nu har de indledt en større tour med liveorkester, hvor de skaloptræde på spillesteder over hele landet i løbet af foråret ogsommeren.

Tirsdag 25. marts er de gæster i Strax, hvorspiller live med halvakkustisk band, og fortæller Morten Resen omderes oplevelser med musikken, berømtheden, inspirationen ogpopulariteten.

Strax

Strax sender alle hverdage fra 09.03 til 12.00.Værter: Lars Daneskov og Morten Resen. Læs mere om Straxher.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/nik-og-jay-i-arhus-jzysyes2

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 118 Nik & Jay live i Strax leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *