Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 111 Hvad betyder Brexit for din virksomhed?

[Top] 111 Hvad betyder Brexit for din virksomhed?

Du ser emneartiklen [Top] 111 Hvad betyder Brexit for din virksomhed?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

The rise and fall of the Berlin Wall – Konrad H. Jarausch
The rise and fall of the Berlin Wall – Konrad H. Jarausch

Overordnede spørgsmål om Brexit:

EU- og International Chef – Lasse Hamilton Heidemann

EU-Kommissionen og den britiske regering blev den 24. december 2020 enige om en aftale om det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien. Aftalen er trådt i kraft pr. 1. januar 2021. Rammerne for samhandlen er på plads. Hvis din virksomhed forsat handler med Storbritannien, skal I følge reglerne for handel med lande uden for EU.

SPØRG VORES PANEL AF EKSPERTER

Dansk Erhverv har i forbindelse med indgåelsen af aftalen mellem EU og UK nedsat et panel af eksperter, der kan hjælpe vores medlemmer ift. de overordnede ændringer i forholdet til Storbritannien efter Brexit.
Ekspertholdet dækker primært de centrale områder der er ændret efter 1. januar 2021 og som er relevante for Dansk Erhvervs medlemskreds.

Dansk Erhverv er som Danish Chamber of Commerce National Guaranteeing Association for udstedelsen af ATA-Carneter i Danmark og National Coordinating Body på Oprindelsescertifikater i Danmark overfor ICC, International Chamber of Commerce. Dansk Erhvervs søsterorganisation i UK, London Chamber of Commerce and Industry der på tilsvarende vis er NGA og NCB i UK, har etableret en Brexitenhed der kan besvare konkrete spørgsmål til post-Brexit handel. Hvis man som medlem af Dansk Erhverv har spørgsmål som man ikke umiddelbart kan finde svar på, kan Dansk Erhverv formidle kontakt til London Chamber. Kontakt Salgschef Jesper Juul-Jensen (jjj@di.dk) eller Carnetchef Pia Lind (pli@danskerhverv.dk) herom.

NYTTIGE LINKS

En række udlandske og danske myndigheder vejleder omkring Brexit på deres hjemmesider. Her har vi samlet en oversigt over siderne.

Der gøres opmærksom på, at der kan være særlige retningslinjer for de enkelte EU-landes håndtering af Brexit, som virksomheder bør kende for at sikre en så smidig håndtering som muligt af deres varer i disse lande. TAXUD har samlet et overblik over kontaktoplysninger til EU-landenes told- og skattemyndigheder.

Den frie bevægelighed for personer ophører

Den frie bevægelighed for varer ophører

Den frie bevægelighed for tjenesteydelser ophører

Den ”frie bevægelighed” for data forsætter lidt endnu

Læs mere om Dansk Erhverv’s arbejde med EU og globalisering her.

Hvis du har spørgsmål, eller brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os.

Se mere information relateret til dette emne her: er der told på varer fra england

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 111 Hvad betyder Brexit for din virksomhed? leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *