Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 111 ‘Han har aldrig lavet noget dårligt’: Pizza-Gorm guider til fem nye restauranter, du skal besøge

[Top] 111 ‘Han har aldrig lavet noget dårligt’: Pizza-Gorm guider til fem nye restauranter, du skal besøge

Du ser emneartiklen [Top] 111 ‘Han har aldrig lavet noget dårligt’: Pizza-Gorm guider til fem nye restauranter, du skal besøge, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Restaurant til leje med afståelse på den ikoniske Holbergsgade! – ButiksKompagniet
Restaurant til leje med afståelse på den ikoniske Holbergsgade! – ButiksKompagniet

Hov, giv os lov at afspille artiklen. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’

Det var forløsningens time for de madglade københavnere, da byens restauranter i det sene forår igen åbnede dørene op efter den alenlange nedlukning.

Men få havde nok glædet sig så meget som Gorm Wisweh, manden bag Gorm’s Pizza, og det blev tydeligt, da han så endelig sad som gæst på Restaurant Jordnær i midten af juni.

Én af de 18 retter bestod nemlig af kaviar, miso og olie på solbærgrene, og den ret var så smuk og så smagsfuld, at den succesfulde kok måtte overgive sig til tårerne.

»Jeg sad sgu og græd, fordi det var så godt. Gastronomi er jo helt mit liv, og nu sad jeg så endelig her, hvor de hele gik op i en højere enhed. Jeg følte, at jeg levede,« fortæller Gorm Wisweh.

Man kan mærke Gorm Wiswehs smil gennem telefonen, når han fortæller om sin oplevelse på Jordnær, men det er ikke derfor, B.T. taler med ham i denne omgang.

Pizzamastodonten skal derimod kaste fra sig med anbefalinger til nye restauranter i København, som du kan besøge, og de kommer her i vilkårlig rækkefølge.

Restaurant Darling – Ved Stranden 18C i København K:

»Her har jeg spist frokost et par gange, og det er sgu i orden. Aftenkortet kender jeg ikke så godt, men til frokost er det blandt andet en form for smørrebrød, der dog er serveret på noget lækkert, mørkt brød. Det minder nærmest om en bruschetta. Du kan både få en god fiskefilet, der smager som den skal, men så er der eksempelvis også frikadeller på sortfodsgris, hvor du tænker: ‘Hvad fanden skete der lige der?’. Man går bare glad derfra.«

Esmee, Kongens Nytorv 8 i København K:

»Det her er folk sgu på røven over, og det er altså folk, som jeg stoler på. Det er fransk, og det er dekadent, hvor man godt tør kaste rundt med lidt kaviar. Jeg har fået frokost derinde, hvor jeg fik noget skøn fisk, men jeg skal helt sikkert derind til aftensmad, og det synes jeg også, at dine læsere skal.«

Bjørnekælderen, Frederiksberg Allé 55 på Frederiksberg:

»Bjørnekælderen åbner faktisk først om en måneds tid, men det er med Mads Dalsborg som køkkenchef, og lad mig bare være ærlig: Jeg har aldrig set ham lave noget, som ikke smager voldsomt godt. Han er absurd dygtig. Han har sådan et ‘yummy-hjerte’, hvor maden smager så godt, at man nærmest krøller tæer, men også godt ved, at man skal løbe en tur dagen efter. En lang tur. Han er ikke bange for fløde eller andre tunge sager. Helt fantastisk mad, og jeg glæder mig helt vildt. Måske jeg endda bliver inviteret til prøvemiddag gennem den her artikel? Det håber jeg, haha.«

Lade 609, Otto Busses Vej 45 i 2450 København SV:

»Jeg skal faktisk først prøve det her i morgen aften selv, men jeg tør godt anbefale det alligevel. Der er et kommet et nyt fødevarefokus ude ved Otto Busses Vej, og det her har jeg hørt megagodt om. Jeg har aldrig fået noget fra Linus Kanfall, der ikke var godt, og her forventer jeg også at få nogle skønne retter med fisk og grøntsager.«

Fasangården – Søndre Fasanvej 73 på Frederiksberg:

»Det her er det perfekte koncept på det perfekte sted med den perfekte stemning. Man føler sig lidt som en greve, når man sidder der i deres have og svinger med vinen, mens man får serveret fine og sirlige retter, der smager fantastisk. Det er nordisk baseret, men har fået inspiration i det japanske køkken, og de to ting fungerer især skønt.«

Se mere information relateret til dette emne her: restauranter på kongens nytorv

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 111 ‘Han har aldrig lavet noget dårligt’: Pizza-Gorm guider til fem nye restauranter, du skal besøge leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *