Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 109 Madklubbens nye dreng i klassen

[Top] 109 Madklubbens nye dreng i klassen

Du ser emneartiklen [Top] 109 Madklubbens nye dreng i klassen, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Cat \u0026 Nat in Copenhagen | Food Tour, Nørrebro, Nyhavn \u0026 more
Cat \u0026 Nat in Copenhagen | Food Tour, Nørrebro, Nyhavn \u0026 more

Madklubben har efterhånden sat et solidt præg på den københavnske madscene, og for nylig kom der endnu et koncept til klubben, nemlig FOOD CLUB. Her på LoveCopenhagen var vi så heldige at blive inviteret ind og prøve den nye restaurant i sidste uge, hvor konceptet er helt anderledes end nogle af de andre restauranter, så vi var meget spændte på at prøve det. Læs med her:

Det føltes som den koldeste dag nogensinde, da jeg begav mig ned mod søerne i sidste uge. Vinden og kulden var næsten ikke til at holde ud, og da jeg ville tage min mobil op for at tage et billede af de frosne søer, kunne min mobil heller ikke holde til det mere og døde. Forståeligt nok, tænkte jeg. Lige ved Sortedam Dossering så jeg et lille blåt skilt fra vejen, der ledte ind i en lille gård, hvor Madklubbens nyeste restaurant, FOOD CLUB, ligger.

Det første jeg oplevede, da jeg trådte ind i varmen, var den behagelige atmosfære. Dét er Madklubben altså god til. Den hyggelige stemning i deres restauranter, der skaber rammerne for en god aften. På FOOD CLUB er konceptet som sagt anderledes, og der er opstillet et langt tag-selv-bord, hvor man selv forsyner sig med både mad og drikke. Og her er der altså alt, hvad hjertet begærer – lige fra forskellige salater, lækkert brød, forskellig slags kød, sprøde fritter og vegetarvenlig mad til softicemaskine med tilbehør og vin, sodavand, champagne og vand.

På FOOD CLUB er der nemlig fokus på det sociale. Og det ses især i indretningen med lange borde og den afslappede indstilling til restaurantoplevelsen. Der er ingen ekstraudgifter, intet er skrevet med småt, det du betaler indeholder alt, hvad du kan se og indtage. Og det er faktisk virkelig rart. Det kan hurtigt blive formelt og “noget stort” og dyrt at skulle på restaurant, og denne afslappede indstilling til det hele er utrolig behagelig. Det er i hvert fald mit og de andre piger fra LoveCopenhagens indtryk.

Og så er maden altså i top. Det er ikke fordi, at der er sparet på den front, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af maden, dvs. at der er fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Hver aften kl. 21.45 frigiver de nemlig den overskydende mad til Too Good To Go, hvilket er et super initiativ ift. det madspild, der ofte kan være ved en såkaldt buffet.

Alt i alt så havde vi en super hyggelig aften. Omgivelserne var gode, maden var lækker og vinen var ad libitum – så er vi meget glade. Det er helt klart et sted, der er til både familier, veninder, vennepar og dateaftener med kæresten. Det kan rumme det hele, og man kunne se, at folk hyggede sig og nød samværet og den gode mad.

Læs mere om FOOD CLUB, priser og konceptet her.

Du kan også læse om vores andre oplevelser på nogle af Madklubbens restauranter, fx så var vi sidst på den frække dreng i klassen, nemlig Hanzō (læs med her), og så besøgte vi Madklubben Frederiksberg en skøn sommeraften sidste år (læs om vores oplevelse her).

/Nathalie

Se mere information relateret til dette emne her: restaurant food club nørrebro

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 109 Madklubbens nye dreng i klassen leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *