Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 103 Virksomhedslån, Erhvervslån, Firmalån

[Top] 103 Virksomhedslån, Erhvervslån, Firmalån

Du ser emneartiklen [Top] 103 Virksomhedslån, Erhvervslån, Firmalån, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Lån \u0026 Spar Bank – Filmen om branding af banken
Lån \u0026 Spar Bank – Filmen om branding af banken

Et virksomhedslån kan sagtens tages på traditionel vis, men med brug af moderne metoder. Det er netop det du har muligheden for at gøre med LendMe, som er en tilbudsplatform der indhenter tilbud på lån fra 9 forskellige banker (i skrivende stund) og sikre dig det bedste lån til det formål du har med lånet. Samtidig er det en god måde at komme i dialog med de ellers svære banker, som lille virksomhed.

Hvad er LendMe?

Bruger du LendMe til at finde et erhvervslån med, så får du op til 9 tilbud fra forskellige danske banker. LendMe er nemlig en låneformidler, der hjælper dig som virksomhed (eller privatperson) med at komme ind i varmen hos flere banker på samme tid. Fordelen ved dette er at du kan vælge og vrage mellem de tilbud du får, og altså på den måde få det bedste tilbud på erhvervslån.

Du skal bare lave én ansøgning via LendMe og med den ansøgning ansøger du om lån i flere banker på samme tid. Det tager ikke lang tid at udfylde ansøgningen og de bryster sig med at deres kunder i gennemsnit spare 12.500 kr.

Hvilke banker giver tilbud på erhvervslån?

I skrivende stund samarbejder LendMe med 9 forskellige banker, men jeg ved at de løbende gør hvad de kan for at udvide deres samarbejder. Her kan du se de 9 banker der er tale om:

  • Basisbank
  • Nordea
  • Sparxpress
  • re:member
  • Express Bank
  • Resurs Bank
  • PenSam
  • L’easy
  • Spar Nord

Du kan selvfølgelig sagtens gå direkte til alle disse 9 banker, og sige du gerne vil have et erhvervslån og få et tilbud fra dem. Men det kan ikke betale sig, da LendMe gør processen så meget nemmere og sandsynligheden for at du får et erhvervslån så meget større.

Anmeldelse af LendMe

Vi laver hurtigst muligt vores egen test af LendMe og hvordan det fungere, så vi kan dele vores erfaringer med platformen her.

Trustpilot-brugernes mening om LendMe

LendMe ligger i top 3 på Trustpilot i kategorien prissammenligningsside, og man må derfor antage at de gør det yderst godt i forhold til at indhente det bedste låntilbud til virksomheder og private.

De har modtager mere end 1.800 anmeldelser hvor 98% af dem giver 4 stjerne eller mere. Deres samlede TrustScore er 4,8/5,0 og det fås ikke meget bedre på Trustpilot.

Se mere information relateret til dette emne her: lån og spar trustpilot

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 103 Virksomhedslån, Erhvervslån, Firmalån leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *