Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 102 Sesongstart på Vsport og Viaplay

[Top] 102 Sesongstart på Vsport og Viaplay

Du ser emneartiklen [Top] 102 Sesongstart på Vsport og Viaplay, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

New 2022 F1 Opening Titles!
New 2022 F1 Opening Titles!

Etter en fjorårssesong preget av utsettelser, kunne til slutt Lewis Hamilton løfte VM-trofeet for syvende gang, og tangerte med det Formel 1-legenden Michael Schumacher. Denne helgen er det sesongstart med Bahrain Grand Prix på Viaplay og V sport, og det er det mange som har ventet på.

– Vi opplever at Formel 1-interessen er rekordhøy i Norge om dagen. Fjoråret ble preget av koronapandemien, men ble likevel et fantastisk år for Formel 1 med en rekke utrolig spennende løp og store nyheter på løpende bånd. Det er heller ikke til å stikke under en stol at Netflix-serien Drive to Survive har vært viktig for interessen, og ikke minst at Dennis Hauger lukter på Formel 1, sier Viaplay-ekspert og kommentator Atle Gulbrandsen.

Nok en gang er Hamilton favoritt, men Mercedes-føreren kan ikke ta seieren på forskudd.

– Årets biler er ganske like fjorårets, så Lewis Hamilton er storfavoritt til å ta sin åttende VM-tittel, og således bli den mestvinnende noensinne. Men hvem vet, kanskje Sergio Perez – som er ny i Red Bull – kan utfordre ham? Eller er dette året hvor teamkamerat Valtteri Bottas skal klare å slå Hamilton?

– Det blir også spennende å se hva Fernando Alonso kan klare i sitt comeback, om Ferrari kan gjøre det bedre enn i fjor nå som de har fått Carlos Sainz på laget, hvordan Sebastian Vettel vil gjøre det i Aston Martin og ikke minst hva Mick Schumacher kan klare i sitt første år i Formel 1.

Treningene og kvalifiseringen sendes direkte på Viaplay og V sport-kanalene fredag og lørdag, og selve løpet går av stabelen søndag fra klokken 16.00 på Viaplay og V sport 1. Gulbrandsen har med seg Stein Pettersen i Formel 1-studio.

I tillegg er også Viaplay Motor Pod tilbake. Atle Gulbrandsen, Stein Pettersen og Henning Isdal analyserer og følger sesongen, samt gir deg de siste nyhetene fra annen motorsport.
Viaplay Motor Pod finner du her.

Slik sendes Bahrain GP:

Fredag 26/3 kl. 12.25: Trening 1 (Viaplay og V sport 1)
Fredag 26/3 kl. 15.55: Trening 2 (Viaplay og V sport 1)
Lørdag 27/3 kl. 12.55: Trening 3 (Viaplay og V sport +)
Lørdag 27/3 kl. 15.45: Kvalifisering (Viaplay og V sport +)
Søndag 28/3 kl. 16.00: Race (Viaplay og V sport 1)

Se mere information relateret til dette emne her: formel 1 viaplay pris

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 102 Sesongstart på Vsport og Viaplay leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *