Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 102 Business-elever på besøg hos Holbæk Kommune

[Top] 102 Business-elever på besøg hos Holbæk Kommune

Du ser emneartiklen [Top] 102 Business-elever på besøg hos Holbæk Kommune, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Ailinglaplap Jebta Biit 2023
Ailinglaplap Jebta Biit 2023

Hvad skal vores EUX Business-elever specialisere sig indenfor, når de bliver studenter til sommer? Det spørgsmål ville Holbæk Kommune gerne hjælpe vores elever med at blive afklaret omkring.

Viden om offentlig administration
Vores elever var derfor inviteret til et spændende og informativt oplæg om kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration på Kanalstræde 2, hvor Holbæk Kommune har lokaler.

Her stod uddannelsesansvarlig Helle Andersen og to kontorelever – Cille Hansen, som har taget en EUX business på EUC Nordvestsjælland, og Dea Nielsen, som også har gået på EUC Nordvestsjælland – klar til at fortælle vores elever om alle de kompetencer og muligheder, en kontoruddannelse hos Holbæk Kommune giver én.

Personlige erfaringer
Eleverne blev først introduceret for opbygningen af kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration, og derefter fortalte vores tidligere elever om deres erfaringer og oplevelser under uddannelsen. Cille og Dea fortalte om deres forskellige praktikpladser i kommunens forskellige afdelinger samt om, hvilke opgaver de har løst på praktikerne.

Kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration består af 3 praktikophold på 8 måneder hver, 15 ugers skoleforløb på Niels Brock samt en studietur til Bruxelles.

Gode råd
Efter vores elever havde fået et godt indblik i de forskellig arbejdsopgaver, man sidder med, når man er i praktik på borgerservice eller i løn- og regnskabsafdelingen, fik de gode råd til, hvordan de kan skrive en ansøgning, der brænder igennem, hvis de vil søge ind på kontoruddannelsen hos Holbæk Kommune.

Til sidst havde vores elever mulighed for at stille uddybende til spørgsmål til de områder, de var nysgerrige på. Alle elever gik fra stedet helt afklarede omkring, hvilke job- og efteruddannelsesmuligheder kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration giver.

Se mere information relateret til dette emne her: job i holbæk kommune

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 102 Business-elever på besøg hos Holbæk Kommune leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *