Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 101 YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

[Top] 101 YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Du ser emneartiklen [Top] 101 YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

YouSee Bland Selv TV
YouSee Bland Selv TV

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Stadig flere tv-kunder hos YouSee vælger at blande tv og streaming, og det har været et stort ønske fra mange kunder, at også TV 2 PLAY blev en del af udbuddet i Bland Selv.

”Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som muligt. Derfor er jeg begejstret for, at vi nu kan tilbyde en af danskernes mest foretrukne streamingtjenester i Bland Selv. Med TV 2 PLAY får vores kunder adgang til alle TV 2’s live-kanaler samt det store streamingkatalog, hvor de bl.a. får adgang til alle sæsoner af populære serier som Rita, Badehotellet og Klovn,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og tilføjer:

”Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2 og er glade for, at vi i fællesskab kan give vores tv-kunder både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold.”

Siden nytår har YouSee’s Bland Selv-kunder haft mulighed for at vælge TV 2 Sport X via Bland Selv, og hos TV 2 er man glade for, at TV 2 PLAY nu også flytter ind hos YouSee.

”TV 2 ser store perspektiver i, at vi nu kan lancere TV 2 PLAY i YouSee’s Bland Selv. For mange danskere giver det rigtig god mening, at man kan tilgå TV 2 PLAY som integreret del af sit tv-abonnement, og med YouSee’s størrelse og professionalisme har vi også forventninger om, at mange flere husstande gennem YouSee fremover vil få glæde af TV 2 PLAY. Med dette partnerskab får vi samlet TV 2s kanaler, al streaming-funktionalitet i TV 2 PLAY og et aktivt tilvalg hos kunderne på en elegant måde” siger Stig Møller Christensen, direktør for betalings-tv i TV 2.

Bland Selv og TV 2 PLAY
YouSee-kunder med Bland Selv kan tilvælge TV 2 PLAY fra den 3. juli. Det er den store TV 2 PLAY-pakke (Favorit + Sport) uden reklamer, der bliver en del af Bland Selv-universet. Når man vælger TV 2 PLAY i Bland Selv, får man automatisk adgang til alle TV 2-kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet på YouSee’s platform, herunder serier som Rita, Badehotellet, Klovn og DNA. Derudover får man også fuld adgang til alt TV 2 PLAYs indhold via TV 2 PLAY-app og web.

Læs mere om TV 2 PLAY i Bland Selv.

Fakta om Bland Selv

  • Over 250.000 danskere har Bland Selv, og de kan fra i dag tilvælge TV 2 PLAY
  • Tre ud af fire vælger en eller flere streamingtjenester i deres Bland Selv-pakke
  • I Bland Selv kan man vælge mellem 12 streamingtjenester og mere end 40 tv-kanaler

Kontakter

TDC Group PressePressekontakt

Tlf:+45 70203510tdcpresse@tdc.dk

Billeder

Information om YouSee

YouSee

Teglholmsgade 1

0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.
Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

YouSee klar med ny dokumentarserie om Superligaens tilblivelse20.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 3. april har YouSee premiere på deres første originale dokumentarserie ”Da Danmark blev Superliga”. Gennem nogle af tidens største fodboldlegender som blandt andre Niels Christian Holmstrøm, Lynge Jakobsen, Per Frimann og Flemming Østergaard, giver serien et unikt indblik i udviklingen af professionel fodbold i Danmark, herunder etableringen af Superligaen, som blev startskuddet til den fodboldverden vi kender i dag med stærke fankulturer, udsolgte stadions og spillerhandler i millionklassen.

’Tinka’ er den mest streamede julesang hos YouSee Musik nogensinde1.12.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det er officielt jul og med december følger julesange. Hos YouSee Musik topper ’Tinka’ hitlisten med så mange afspilninger, at den slår gamle klassikere som ‘Last Christmas’ og ‘All I Want For Christmas Is You’ af pinden.

YouSee og Vios redder titusindvis af aarhusianere fra sort skærm 1. december25.10.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

YouSee sørger sammen med Vios for, at titusindvis af aarhusianere undgår sort skærm fra 1. december, efter Stofa i går mandag meddelte, at de vil opsige 40.000 kunder, der er medlem af den aarhusianske forening AFAA. AFAAs egen udbyder Vios har nemlig valgt YouSee som ny tv- og streamingpartner til at levere tv- og streamingtilbud til op mod 90.000 aarhusianske husstande. Fra 1. december vil YouSee og Vios levere grundpakken til alle medlemshusstande, der i dag modtager tv via tv-stikket, helt automatisk og gratis i december, mens de beslutter sig for, om de vil fortsætte med grundpakken eller vælge YouSees nye underholdningsprodukt YouSee Play som ren digital løsning.

YouSee og Sunday vender stærkt tilbage med tre splinternye specials27.9.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det er nogle af årets helt store begivenheder, der er omdrejningspunktet i YouSee’s tre nye specials af den prisbelønnede serie ’Sunday’. Op til at kalenderen siger halloween, VM og nytår kan seerne nemlig glæde sig til et gensyn med blandt andet Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj og Birthe Neumann, ligesom hver special byder på helt særlige biroller i skikkelse af blandt andre Kasper Hjulmand, Brian Lykke og Bodil Jørgensen. Jesper Rofelt har instrueret.

Ny Halloween-familieserie og børnebog vækker danske sagnvæsner til live14.9.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Når Halloween-fortællingen ’Felix og Åmanden’ udkommer som roman på Gyldendal den 29. september og som serie hos YouSee den 3. oktober, er det som en del af et samlet underholdningsunivers. Et univers, der på én gang ønsker at underholde og lære de danske børnefamilier noget om en del af den danske kulturarv, der er gået i glemmebogen. Det er forfatteren Kenneth Bøgh Andersen, der står bag historien om Felix og Åmanden, og universet er skabt i et samarbejde mellem YouSee, Gyldendal og Nationalmuseet. Serien er optaget på Nationalmuseet og skriver bl.a. Noah Storm Otto, Esben Dalgaard og Mathilde Norholt på rollelisten, mens Christian Grønvall har instrueret.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/tv2-play-og-yousee-im2yuzeo

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 101 YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *