Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 101 Får du penge tilbage i skat? 5 måder at få mest ud af pengene

[Top] 101 Får du penge tilbage i skat? 5 måder at få mest ud af pengene

Du ser emneartiklen [Top] 101 Får du penge tilbage i skat? 5 måder at få mest ud af pengene, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Skat af aktier! Lær om skatteregler for investering (Skat årsopgørelse 2020)
Skat af aktier! Lær om skatteregler for investering (Skat årsopgørelse 2020)

Allerede i dag åbnede Skat så småt for adgang til årsopgørelsen for 2013, og de fleste voksne danskere modtager derfor enten gode eller dårlige nyheder. Nogle har tjent mere end de har registreret i forskudsopgørelsen, og skal nu betale endnu flere penge til Skat. Øv, øv, øv! Men måske har du været forudseende og/eller heldig, og har indberettet for højt beløb, hvorfor du får lidt af dine penge tilbage. Men hvad skal de dejlige penge bruges til?

Inden du styrter ud og bruger din overskydende skat på et nyt TV, så overvej lige disse 5 forslag til, hvordan du kan få mest muligt ud af dine penge.

1. Opbyg en nødopsparing
Hvis du ikke har afsat penge til et nødstilfælde, så er nu en oplagt mulighed. Som tidligere nævnt, mener jeg ikke, at der er grund til at have alt for mange penge stående på indlånskontoen, fordi inflationen (det grådige uhyre) langsomt æder dem op, og fordi der er alternativomkostninger forbundet med ikke at investere sine penge. Men det er dog vigtigt at have nogle rede penge klar, til når køleskabet giver op. Hvis du har overskydende skat, er det måske en oplagt mulighed for at polstre reden.

2. Betal ekstra til din gæld
Har du et billån, et boliglån eller *ARGH!* forbrugsgæld? Find lånet med den højeste rente, og smid pengene i den retning. Du havde alligevel aldrig regnet med at at se dine skattekroner igen, så hvorfor ikke bare sende dem videre til kreditorerne? Du kommer nemlig til at mærke forskellen, når renteudgifterne bliver mindre.

Afbetaling af gæld er en form for investering, endda en investering med garanteret afkast.

2. Invester og byg på din fremtidige rigdom
Smid pengene efter en investeringsforening. De skal jo ikke bruges foreløbigt, så køb en pæn spredning af aktier med et relativt sikkert afkast, og lad investeringen stå. Om 10 år vil dine penge have arbejdet hårdt på at øge din nettoværdi.

4. Invester i dig selv
Er der noget, du meget gerne vil lære? Måske noget du kan bruge til at øge din værdi på arbejdsmarkedet. Det kan fx være det kursus, du drømmer om at melde dig til, men som koster penge.
Både Pengepugeren og Fru Pengepugeren opgraderer for tiden vores IT-kvalifikationer hos Team Treehouse. Team Treehouse tilbyder onlineundervisning i webudvikling, opstart af virksomhed, programmering mv. og vi kan tage kurserne når vi har tid. Det har vi stor gavn og underholdning af, samtidig med at vi øger vores markedsværdi.

5. Invester i dine fysiske aktiver
Ejer du din bolig, så overvej, hvad du kan gøre for at opretholde eller (endnu bedre) øge boligens værdi. Fx en reparation eller isolering. Hulmursisolering er relativt billigt, og kan give en pæn besparelse på varmeregningen. Hvis du ikke allerede har udskiftet alle lyspærer til LED, er her også en oplagt mulighed for at investere i en lavere elregning.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/far-jeg-penge-tilbage-i-skat-13yfs5go

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 101 Får du penge tilbage i skat? 5 måder at få mest ud af pengene leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *