Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 10 Guide: Hvor spiser jeg i Aarhus på en søndag?

[Top] 10 Guide: Hvor spiser jeg i Aarhus på en søndag?

Du ser emneartiklen [Top] 10 Guide: Hvor spiser jeg i Aarhus på en søndag?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Tester den seje LEGEPLADS på DOKK1 i Aarhus🛝👍
Tester den seje LEGEPLADS på DOKK1 i Aarhus🛝👍

Guide: Hvor spiser jeg i Aarhus på en søndag?

Søndag er en af de dage, hvor en stor del af de aarhusianske restauranter holder lukket. Med rette kan man vel sige, da der typisk ikke er så mange, som går ud i byen og spiser på en søndag. Vi har fundet fem restauranter, som altid er åben og får en anbefaling med på vejen.

Restaurant Komfur

I Guldsmedgade ligger den populære restaurant, Komfur. Her er altid hyggeligt, og du får forrygende god mad til pengene. Stemningen er som på et fransk brasserie i Paris. Her er det meste ukompliceret, og du føler dig helt sikkert hjemme.

Her er altid en ret for 200 kroner og to retter for 280 kroner. Menukortet skifter, men der er altid en bøf bearnaise på menukortet. Det samme med en fiskeret. Oste til mellemret eller dessert er også på menuen altid. Hvis du går all in, og bestiller fire retter, så er prisen 390 kroner. Men i forhold til hvad du får, er det stadigvæk god value for money.

Søndag er der åbent fra 17.00 – 22.00.

Restaurant Komfur

Guldsmedgade 38
8000 Aarhus
Website

Restaurant LAVA

Vi er ved åen i Aarhus. Her ligger LAVA. Det er i lokalerne, som tidligere husede Café Svej. Her får du rigtig god mad til prisen plus en klassisk caféstemning, som ikke findes så mange steder i Aarhus. Tre retter til 200 kroner. Hjemmelavet burger og en bøf bearnaise er altid på menukortet. Her er også brunch og frokost, samt pariserbøf, stjerneskud og cæsarsalat. Menuerne skifter efter sæsonen. Køkkenet er klassisk dansk med moderne twist.

LAVA har også udeservering, når vejret tillader det.

Søndag er der åbent fra 10.00 – 22.00.

Restaurant LAVA

Åboulevarden 22
8000 Aarhus C
Website

Letz Sushi

På Frederiksbjerg ligger en sushi-restaurant, som skiller sig ud fra mængden. Det er Letz Sushi. De er tæt på hysteriske med deres råvarer, og alt, hvad de bruger, er bæredygtigt. Sympatisk. Men deres sushi og asiatiske retter smager godt.

Det er uddannede sushikokke, med den faglige ekspertise, der skal til for at lave sushi, der er i køkkenet hos Letz Sushi. De kan deres håndværk og sætter en ære i at overraske gæsterne.

Restauranten er hyggeligt indrettet, og det er ualmindelig livsbekræftende at sidde der og spise sushi og følge med i livet i Bruuns Gade.

Søndag er der åbent fra 16.00 – 21.00

Letz Sushi

M. P. Bruuns Gade 54
8000 Aarhus C
Website

Mefisto

I Latinerkvarteret ligger den hyggelige Mefisto. Det er der ikke noget nyt i. Restauranten er en institution i Aarhus, og der er altid mange gæster. Her er mange fiske- og skaldyrsretter, da Mefisto altid har haft en ualmindelig stor kærlighed til det guld, man trækker op af vandet. Her er altid hummer, østers, pighvar, fiskesuppe, rejemad, stjerneskud og så videre. Men der er også kød. En cote du boeuf, peberbøf eller tatar er også på menukortet en søndag aften. Deres brunch eller frokost er klart et hit.

Hvis vejret er godt, så har Mefisto nok en af de hyggeligste gårdhaver i Latinerkvarteret.

Søndag er der åbent fra 10.00 – 22.00.

Mefisto

Volden 28
8000 Aarhus C
Website

Møf

En restaurant, som altid holder åbent søndag og for den sags skyld mandag, er Møf på Vesterbro Torv. Her er altid fisk, tatar og ribeye på menukortet. Men også den store menu, hvis du er til den store tur.

Møf er uden tvivl et jordnært sted, som lever et stille og roligt liv. Her er en sjælden ro, og maden er ukompliceret. Der er måske lidt nordisk over stilen på Møf, men på ingen måde overdrevet. Den er moderne, men der er fokus på mad med smag. Vinkortet er økologisk, og her er flere spændende naturvine på. Selvom det er søndag, så skader et glas vin eller to jo ikke.

Møf har åbent søndag 17.30 – 21.00

Møf

Vesterport 10
8000 Aarhus C
Website

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/ud-og-spise-arhus-rqh7cq4z

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 10 Guide: Hvor spiser jeg i Aarhus på en søndag? leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *