Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 10 Discovery Norways presseside

[Top] 10 Discovery Norways presseside

Du ser emneartiklen [Top] 10 Discovery Norways presseside, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Announcing Discovery’s Global Streaming Service
Announcing Discovery’s Global Streaming Service

29. mar. 2022 Tweet

Discovery lanserer i dag et nytt strømmealternativ for discovery+. Det nye abonnementet, som koster 49 kroner i måneden og inkluderer reklame, gir seerne tilgang til alt underholdningsinnholdet på tjenesten, samt eksklusive førpremierer. – En vinn-vinn for både seer og annonsør, sier Martin Bekken, Head of Digital Sales i Discovery Norge.

Det nye abonnementet har fått tittelen «Underholdning (med reklame)», og gir gir brukerne tilgang til absolutt alt av underholdningsinnhold på discovery+, inkludert eksklusive førpremierer. Prislappen blir på gunstige 49 kroner per måned.
– Dette er en ny modell for discovery+, og det blir spennende å se hvordan seerne tar imot den. Vi har lenge hatt et gratistilbud med reklame, hvor brukere har hatt tilgang til en liten del av underholdningstilbudet vårt uten å måtte betale for det. Nå lanserer vi altså en hybridløsning hvor seerne for en rimelig penge får tilgang til det samme som de gjør om de velger «Underholdning»-pakken til 79 kroner i måneden, bare med reklamepauser integrert i programmene, sier Morten Dovland, kommersiell direktør i Discovery.
Den nye løsningen åpnes for seerne allerede i dag, og Martin Bekken, Head of Digital Sales i Discovery, er spent på å se hvordan responsen blir.
– Den nye hybridløsningen vil inneholde kortere reklamebreaks enn på gratistjenesten, men seerne får tilgang til enda mer innhold, noe som vi tror vil bidra til å øke videovarelageret på sikt. Denne typen løsning har vært en stor suksess i det amerikanske markedet, og vi mener det det er en vinn-vinn for både seer og annonsør, sier Martin Bekken, Head of Digital Sales i Discovery.
Det nye «Underholdning (med reklame)»-abonnementet vil koste 49 kroner i måneden. Et vanlig «Underholdning»-abonnement hos discovery+ koster i dag 79 kroner i måneden, det inneholder ikke reklamepauser. For å se direktestrømming av Discoverys TV-kanaler kan man enten kjøpe et «Live»-abonnement til 129 kroner i måneden eller et «Sport»-abonnement til 179 kroner i måneden.

© 2023 Warner Bros. Discovery | Terms and conditions | Valg for informasjonskapsler og annonser

| Merknad om informasjonskapsler og sporingsteknologier

Se mere information relateret til dette emne her: kan man streame discovery kanaler

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 10 Discovery Norways presseside leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *